• 100% bezpečný nákup
  • Originálne produkty
  • Garancia vrátenia peňazí
  • Rýchle dodanie do 5 dní
0
0,00 €
Môj košík
Zavolajte nám
0948 202 236

Aromatický Difúzer Zvlhčovač a Ionizátor vzduchu USB

  • Vyčaruje vo svojej izbe čistý a čerstvý vzduch za pár minút!
  • Okrem dezinfekcie vzduchu a zlepšovania jeho kvality tiež pomáha zmierňovať alergické príznaky a uľahčuje dýchanie, takže ho môžete použiť aj na aromaterapeutické účely!
  • Aróma difuzér rozprašuje vôňu po miestnosti - zvlhčí a prevonia váš domov pomocou ultrazvukovej technológie.
  • Zvlhčuje, ionizuje a osviežuje vzduch, pričom ponúka tlmené svetlo s farebným podsvietením až v 7 farbách.
  • Ionizátor vzduchu odstraňuje nepríjemný zápach v domácnosti alebo na pracovisku, čistí vzduch a v kombinácii so správnymi éterickými olejmi má antiseptické, antibakteriálne a antivirotické účinky.

Uvoľnite svoje telo aj dušu. Rozptýlená aromatická hmla zo zvlhčovača je najjednoduchšou a najprirodzenejšou cestou ako do vzduchu dostať príjemné a liečivé látky podľa Vášho gusta.

USB aroma difuzér pracuje na princípe studeného odparovania vody. Vytvára hmlu s rozptýlenými kvapkami éterického oleja.


Cena: 24,90 €

Ušetríte: 5,00 €

Vaša cena: 19,90 €

Detaily o produkte

Elegantný  USB difuzér, ionizátor a zvlhčovač vzduchu ktorý Vám zaručí príjemnú vôňu vzduchu.

Jeho obsluha je jednoduchá, pretože na prevádzku vám stačí iba voda a váš obľúbený aróma olej.

Aróma difuzér rozprašuje vôňu po miestnosti - zvlhčí a prevonia váš domov pomocou ultrazvukovej technológie.

Je vhodný do domácností aj do kancelárií. Vďaka nemu si môžete navodiť pohodu a príjemne relaxovať pri vašej obľúbenej vôni.

Zvlhčuje, ionizuje a osviežuje vzduch, pričom ponúka tlmené svetlo s farebným podsvietením až v 7 farbách.

Keďže tento dizufér dokáže nielen prevoňať, ale aj zvlhčiť prostredie, je vhodný pre tých, ktorí majú problémy s dýchacími cestami.

Na difúzeri určite oceníte nízku spotrebu energie, kompaktné rozmery aj elegantný vzhľad.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu poslúži aj pri nachladnutí, celoročných alergiách alebo iných akútnych respiračných ochoreniach. 

Vďaka vhodne zvolenému éterickému oleju uvoľní upchatý nos a bude sa vám ľahšie dýchať. Za častými nachladnutiami počas zimy môže byť i nízka vlhkosť v domácnosti alebo kancelárii spôsobená prekúrením. 

Difuzér zvýši vlhkosť v miestnosti za niekoľko minút, čím vytvorí ideálnu klímu pre pobyt.

Ionizátor vzduchu odstraňuje nepríjemný zápach v domácnosti alebo na pracovisku, čistí vzduch a v kombinácii so správnymi éterickými olejmi má antiseptické, antibakteriálne a antivirotické účinky.

Tiež pozitívne pôsobí na myseľ, odbúrava stres a navodzuje pocit harmónie a pohody, dokonca pomáhajú pri problémoch so spánkom.

AROMATERAPIA - prístroj má tiež mimoriadne užitočnú funkciu aromaterapie.

Po nakvapkaní oleja do vody zvlhčovač okrem regulácie úrovne vlhkosti v miestnosti uvoľňuje aj arómy s relaxačnými vlastnosťami.
Aromatické oleje umožňujú navodiť nielen zdravé prostredie, ale aj príjemnú atmosféru.

IONIZÁTOR - znižuje ióny, ktoré sú pre nás škodlivé, tak zvané pozitívne ióny, pričom ionizátor produkuje negatívne ióny (zdravé ióny) - všetko znečistenie je pohlcované iónmi vytváranými ionizáciou., namiesto toho, aby cestovalo do našich pľúc; vzduch sa stáva ľahším, čerstvým a vitálnejšímČím je vzduch vitálnejší, tím živšie sa ľudia cítia. Naša nálada sa okamžite zlepšuje, necítime sa neustále unavení, ospalí atď.

Ionizátor je skvelým riešením, najmä pre alergikov, astmatikov a ľudí sťažujúcich sa na neustále bolesti hlavy.  Nemôžeme ovplyvniť kvalitu vzduchu vonku, ale vzduch, ktorý doma dýchame doma alebo v kancelárii, môžeme do veľkej miery zmeniť zvlhčovačom s ionizačnou funkciou.

NEGATIVNE IÓNY: pôsobia priaznivo na dýchacie ústrojenstvo a urýchľujú samočistenie pľúc, podporujú tvorbu enzýmov ovplyvňujúcich pružnosť dýchacích ciest, zmierňuje svalové napätie a telesnú únavu, zvyšujú svalovou silu a ekonomiku svalovej práce, priaznivo pôsobí na neurotikov a ľudí trpiacich poruchami spánku, zrýchľuje hojenie rán a spálenín, prispieva k zmierneniu únavy očí pomáha ku zníženiu krvného tlaku.

Pomáha v liečení astmy a depresie.

Ióny majú schopnosť naviazať sa na aerosóly, t.j. pevné alebo kvapalné látky v plynoch, rovnako tak na čiastočky prachu. Stávajú sa ťažšími ako okolitý vzduch a padajú dole. Ióny akumulujú baktérie a mikróby a ničia ich elektrickým výbojom.

Technické špecifikácie:
Objem: 150 ml
Výkon: 2 W
Rozmery: 100 x 160 mm
Váha: 0,15 kg

Zvlhčovaciu tyčinku nechajte aspoň na 30 minút pred použitím zvlhčiť.

Balenie obsahuje

  • 1x Difúzer
  • 1x USB kábel
  • 2x Zvlhčovacia tyčinka

Označenie tovaru

Zákazníci kúpili tiež

//